Gentheeftwerk.be

BEL MIJ TERUG

Uticonnect

Uticonnect
Detachering en bemiddeling van technici
Uticonnect is gespecialiseerd in detachering en bemiddeling van technici op HBO- en WO-niveau. Young Professionals (0 tot 3 jaar ervaring) en Professionals (>5 jaar ervaring) in de vakgebieden werktuigbouwkunde en chemische technologie staan hierin centraal. We kijken naast aanwezige kennis en vaardigheden ook naar de persoonlijke aspecten van onze (Young) Professionals. Deze combinatie kenmerkt onze manier van werken en daar doe jij, of je nou kandidaat of opdrachtgever bent, je voordeel mee!

De Uticonnect-Methode
Met het talentontwikkelingsprogramma dragen we bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze (Young) Professionals. En via de organisatiescan krijgen we een beter beeld van onze opdrachtgevers. Door in te zoomen op dit totaalplaatje brengen wij op een unieke manier succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers tot stand.

Vervolgens eindigt het hier niet voor ons. Uticonnect richt zich op de ontwikkeling in carrières en organisaties. We houden de matches goed in de gaten en geven aan waar zowel kandidaten als opdrachtgevers op moeten letten en waar eventueel opleiding of begeleiding op moet plaatsvinden. Via de Uticonnect-Methode bouwen we graag een relatie met u op.

Engineering Ambition
Om succesvolle matches tot stand te brengen zijn de kennis en vaardigheden van onze kandidaten een belangrijke basis. Maar in de Uticonnect-Methode worden meer persoonskenmerken gecombineerd, zodat de werksituatie volledig op onze kandidaten aansluit. Werkstijlen en ambities maken wij inzichtelijk en we zorgen voor begeleiding, zodat onze kandidaten in een functie terechtkomen waar men plezier aan beleeft en waar hun talenten van pas komen.

De achterliggende gedachte van de Uticonnect-Methode is Engineering Ambition. Bij Uticonnect houden we van uitdagingen en ambitie. We leggen de lat graag hoog. En we zoeken kandidaten en opdrachtgevers die dat ook doen; die ambitie hebben en vooruitgang willen boeken. Daar helpen wij graag bij. Niet alleen bij de start van een samenwerking of dienstverband. Maar zeker ook daarna.
Deel dit bedrijf

Onze klanten

Van de Velde N.V. AgriFoodMatch België / Belgique Career Switch Target IT Together Abroad Martens & Brijs nv