Gentheeftwerk.be

BEL MIJ TERUG

Bedrijfspresentaties

Martens & Brijs nv

Martens & Brijs nv

Een team van gedreven, hands-on HR-adviseurs. Specialisten in direct search, werving en selectie, assessment, training/coaching en HR-consulting. Engagement, drive, een passie voor ons vak. Onze focus is uw ontwikkeling.
Matchpartner Zorg en Welzijn

Matchpartner Zorg en Welzijn

BIG Pro is het bureau voor professionals in de branches Zorg & Welzijn. Door de dynamiek van deze sector zijn er volop kansen, BIG Pro weet waar die kansen liggen.
Netwerkt werving & selectie

Netwerkt werving & selectie

Als je een baan zoekt waarin je jouw achtergrond in de autobranche kunt gebruiken ben je bij Autobanen Werving en Selectie aan het goede adres. Autobanen is specialist in de werving en selectie van kandidaten op MBO, HBO en WO-niveau voor de autobranche en leasebranche.
Newroadz BV

Newroadz BV

NewRoadz is specialist in vaste banen op het gebied van trucks, transport en logistiek. Kortom de wereld van diesel en de grote wielen. Een goede match tussen jou en je nieuwe werkgever is de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking waarbij we vooral kijken naar jouw karakter en de cultuur van het bedrijf.

Onze klanten

Galjema Rotterdam B.V. Jelling JD Sports Etown Werving & Selectie Hoek Consultants B.V. Horeca Partners - Overnames Retail Angels - Shopmanagers