Gentheeftwerk.be

BEL MIJ TERUG

Bedrijfspresentaties

OAK Bemiddeling

OAK Bemiddeling

OAK bemiddeling helpt bij het vinden van de juiste specialisten op het gebied van ICT, Account management en ondersteunende functies, door gebruik te maken van onder andere, een netwerk dat in meer dan 33 jaar arbeidsverleden is opgebouwd.
ORBID HR Services

ORBID HR Services

Omdat ORBID altijd de kant van de klant kiest, plaatsen we op onze website, naast onze eigen ORBID vacatures, ook alle vacatures bij onze klanten waarvoor ORBID HR Services ingeschakeld wordt. Bedrijven vragen ons om vanuit onze expertise geschikte kandidaten te vinden. We doen dat weloverwogen en na een grondige screening van de functie-inhoud. Samen met het bedrijf maken we een functieprofiel en bepalen we het ideale wervings- en selectietraject.
Orpsy BVBA

Orpsy BVBA

Een persoonlijke benadering stellen we voorop, zowel naar onze klanten toe als naar kandidaten. Door onze beperktere omvang slagen we er in effectief maatwerk te bieden. Geen strikt vastgelegde geijkte procedures, maar ruimte voor overleg staat bij ons centraal.
Partena ziekenfonds & partners

Partena ziekenfonds & partners

Bij Partena staan kwaliteit en contact met de klant voorop. Dat kan alleen dankzij onze enthousiaste medewerkers. Gedreven, competente mensen die doelgericht werken en zich met de glimlach inzetten voor onze klanten. Mensen zoals jij... In ruil biedt Partena je een respectvolle, duurzame job met tal van doorgroeimogelijkheden bij een onderneming die trots de kwaliteitslabels ā€˜Beste Werkgeverā€™ en ā€˜Investors in Peopleā€™ draagt. Dit bewijst dat je bij Partena goed opgeleid, gehoord en gewaardeerd wordt, en bij ons elke dag weer met evenveel zin je job kunt doen. Ook dat is kwaliteit!
Partena ziekenfonds en partners

Partena ziekenfonds en partners

Partena wil dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Naast een ziekteverzekering met hospitalisatie en tandverzekering, kan je rekenen op tal van diensten voor meer levenskwaliteit en comfort.
People in Science

People in Science

People in Science is een recruitmentbureau voor professionals in de branches chemie, biotechnologie, life science, farma, milieu, en food.

Onze klanten

Van de Velde N.V. Kring vzw Mobilityjobs Green People Recruitment Safir Recruitment Uticonnect